Onze oprechte excuses…

GAMEDAY-RESULTS

Wij dienen ons te excuseren. Onze excuses worden hierbij verzonden aan alle ponyclubs van het gewest die onze eindeloze reeks mooie resultaten moeten aanschouwen. Mooie liedjes duren niet lang ? Dan hoorde u de klaagzang van onze tegenstanders ponyruiters nog niet. Het lijkt wel alsof we sinds deze zomer op enkele uitzonderingen na aan een eindeloze reeks successen werken. Vandaag, in Sint-Gillis op de Tussenwedstrijd van de Sint-Eligius ruitertjes was het weer prijs. 

In de dressuur eindigde Manon Clement in de punten met een mooie 3 plaats in DB2. Bij het springen ging Laura De Wispelaere aan de haal met een mooie 2e plaats in CB en Audrey Delanghe eindigde mooi in de prijzen met een 6e plaats in de DB reeks. Opnieuw Laura bleef foutloos met Rasta bij de aspiranten 80. De her optredende Nathan was iets minder fortuinlijk door een parcoursfoutje, maar reed desondanks een heel mooie wedstrijd. Anders was het een full strike geweest. 3/4 en van onze ruiters reden in de prijzen en het hadden er gemakkelijk 4/4 kunnen zijn. 

Niet in de punten maar toch zeker om in het oog te houden is Laura die nu met Obi DJ in de dressuur CL1 aan de slag gaat. Slechts 6 punten hielden haar uit de prijzen. Mocht ik de tegenstander zijn ik zag de bui al hangen. Maar het wordt nog steeds zomer, dus ik vrees dat het een onweersbui zal worden. Mijn voorspelling is dat de hemel zal beginnen opengaan bij de eerste zomertornooien… Check it out, soon here. 

Tijdens het schrijven vraagt een mens zich dan af… zijn we te ijdel. Over-interpreteren we de prestaties van onze ruitertjes? Wellicht wel… Maar excuses hiervoor worden voorlopig nog even achtergehouden.