Homebound

ZWEPE LOGO WBL

We can never go home, we no longer have one…

zongen de Editors uit “No Sound but the wind” in Werchter een aantal jaar geleden. De rillingen liepen ons over het lijf. Opnieuw zo, enkele maanden geleden toen we ‘dakloos’ werden door diezelfde wind. Dakloos zoals in “Het dak is eraf gewaaid ? Of dakloos zoals in we hebben geen ‘thuis’ meer ? Of was het zelfs beide ? Het werd zoeken naar een oplossing, een oplossing waarbij we zelfs niet aan alle wensen en verwachtingen konden voldoen. Velen werden teleurgesteld en dit ondanks de grote en belangeloze inzet van sommigen om de schade te beperken. Maar een waakvlam bleef branden, ondanks de hevige wind.

‘Help me to carry the fire, We will keep it alight together. Help me carry the fire, It will light our way forever’…

Het is daarom met grote blijdschap en trots dat we kunnen melden dat een nieuwe thuisbasis zich aandient. Hippisch Centrum De Zwepe verwelkomt ons binnenkort voor onze lessen en meer. Veel meer… maar we houden het op een verassingseffect.

Bezoek zeker ondertussen hun website of hun facebookpagina voor meer informatie en hou onze site in de gaten voor meer aankondigingen. Op 6 en 7 juli houdt HC De Zwepe open deur. Het belooft een spannende zomer en najaar te worden.

En dan nu feesten tot het dak eraf gaat ! Of wacht eens… neen toch maar niet.