2019 is voorbij. Op naar 2019. Lang Leve 2019 !

Het seizoen 2018-2019 is voorbij, dus daar hebben we het niet meer over. We hebben het vanaf nu over het volgende seizoen, seizoen 2019-2020 ! Een nieuw seizoen met nieuwe wedstrijden, nieuwe ruiters ?, en nieuwe successen. Ik ben er van overtuigd !

Een nieuw seizoen luidden wij in met onze kaas en wijn avond, tradities dienen in ere te worden gehouden. Het gaat tenslotte om sport en om te sporten moet een mens stevig op deze aardkluit staan. “Mijn gedacht” zou Boma gezegd hebben en de benen onder tafel hebben gestoken. U toch ook?  Kaarten eerstdaags verkrijgbaar bij een bestuurslid bij u in de buurt..

Een nieuw seizoen waarbij we ook enkele wijzigingen noteren in de nieuwe dressuurproeven (klik) en in het reglement (klik). Verplichte lectuur voor onze wedstrijdruiters.

Ik heb honger…, ik heb eigenlijk altijd honger…, maar nu vooral naar het nieuwe seizoen. En een beetje naar kaas ook…